Ramira Beach

Omgeving

Kos is een eiland waar je ook heerlijk kunt fietsen. Op het eiland zijn verschillende plekken waar je een fiets kunt huren. Besluit voordat je een fiets gaat huren goed of je een lange fietstocht wil maken of dat je enkel even ter vermaak een middagje wilt fietsen. Er is namelijk een groot verschil in de kwaliteit (en de prijs) van de beschikbare fietsen. Voor een middagje vermaak kun je prima af met een wat goedkoper model, maar voor de langere fietstochten wordt er aangeraden een goede (vaak duurdere) fiets te huren.

Voor vakantiegangers die niet van fietsen houden maar toch het eiland op een avontuurlijke manier willen verkennen zijn er verschillende scooterverhuur bedrijven. Scooters zijn over het algemeen duurder dan fietsen. Er is geen groot verschil in kwaliteit tussen de verschillende bedrijven. De gemiddelde scooter is prima geschikt op het eiland op te verkennen. De prijs voor een scooter ligt meestal rond de 45 euro per middag.

Het Mitsis Ramira Beach resort ligt op 3,5 kilometer van Kos-stad. Kos-stad is de grootste stad op en de hoofdstad van het eiland. U kunt winkelen, uitgaan en heerlijk eten in Kos-stad.

Vol oude ruines, prachtige kathedralen, marktjes, historische bouwwerken, restaurantjes en gezellige winkelstraten is Kos een dynamische en interessant eiland dat zeker een bezoek waard is.

Er is nog één ander fenomeen dat zich jaarlijks op het eiland Kos voordoet. In het voorjaar trekken er diversen vissoorten langs het eiland Kos. Deze speciale soorten brengen een zwerm aan dolfijnen mee. In het voorjaar is het dus mogelijk om dolfijnen te zien jagen op deze vissoorten in ondiep water en vlak langs de kust. Informeer bij de receptie van het Mitsis Ramira Beach resort naar de exacte data waarop dit prachtige fenomeen plaats vindt.

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tjingo
v.a. € 396 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen