Ramira Beach

Beoordelingen

Ik kom net terug van een super vakantie in het Mitsis Ramira Beach resort, het animatie team (mickey etc) waren echt geweldig. Bedankt voor alles.
Oct 26, 2014 by Amber
Bezoekdatum: 18 Oktober 2014 

Ik kom net terug van een super vakantie in het Mitsis Ramira Beach resort, het animatie team (mickey etc) waren echt geweldig. Bedankt voor alles.


Mitsis Ramira Beach, een 5 sterren resort heeft een fantastische prijs/kwaliteit verhouding. Wij hadden een familie kamer. Deze zag er netjes uit met

Sep 16, 2012 by hammer2002
Bezoekdatum: September 2012 

Mitsis Ramira Beach, een 5 sterren resort heeft een fantastische prijs/kwaliteit verhouding. Wij hadden een familie kamer. Deze zag er netjes uit met één tweepersoonsbed en twee eenpersoonsbedden. Tijdens alle gerechten, ontbijt, lunch en diner was er meer dan genoeg keuze. Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. In 2008 waren wij al eens een keer in Ramira geweest, het hotel en de service is erop vooruitgegaan. Veel renovatie en meer te doen in de omgeving. In het resort zie je zowel oudere stelletjes als jonge gezinnen. De kinderen (4 en 7 jaar) vonden de animatie erg leuk.


Het hotel is mooi en wordt dagelijks schoon gemaakt. Het eten is goed, je kunt de hele dag door snacks krijgen. Zelfs snachts kun je nog terecht bij d

Jul 27, 2012 by stellahilleveen
Bezoekdatum: 12-07-2012 

Het hotel is mooi en wordt dagelijks schoon gemaakt. Het eten is goed, je kunt de hele dag door snacks krijgen. Zelfs snachts kun je nog terecht bij de bar. Het personeel en de bediening in de bars en restaurants is vriendelijk en attent. Het animatie team is goed en weet de kinderen te vermaken. Wij zaten met onze kamer gelijk aan het zwembad, dus we konden op ons eigen terras zitten en af en toe een duikje nemen. Ongeveer 4 minuten lopen naar het centrum van Psalidi. Er is een bushalte meteen voor het hotel. Hier komt de bus die je naar Kos-stad of andere delen van het eiland brengt. Wij kwamen pas laat aan in het hotel en de receptie hielp ons snel, zodat we snel ons bed in konden. Het was ook geen probleem om wat later uit te checken om zo ook nog even van onze laatste dag te genieten, dit was geheel kosteloos. Leuk hotel, prima eten en veel te doen, wij komen hier zeker nog eens terug.


Zeker niets te klagen, alles was tip top in orde. Hotel was een stuk levendiger en gezelliger dan dat we vooraf gedacht hadden. Kamer was efficient in

May 22, 2012 by Huib en Marjolijn
Bezoekdatum: 6/5/'12 

Zeker niets te klagen, alles was tip top in orde. Hotel was een stuk levendiger en gezelliger dan dat we vooraf gedacht hadden. Kamer was efficient ingedeeld en ruim opgezet. Bij het eten was er voor ieder wat wils en het bediend personeel was heel vriendelijk. Was wel leuk om te zien dat sommige gerecht voor je neus klaar gemaakt werden en dat niet alles uit bakken was. Een fooitje helpt als je wilt dat het personeel altijd super snel je drankjes bij komt vullen. Animatie team was niet heel bijzonder maar zette toch elke avond wel weer een hele leuke show neer zeker voor de kleine kinderen is het fantastisch. Dit hotel is echt waar voor je geld!


Ik kom net terug van een super vakantie in het Mitsis Ramira Beach resort met me vriendin en kennissen. Hotel wordt heel goed schoon gehouden, dagelij

Oct 18, 2011 by RoaldWind
Bezoekdatum: 5 okt 2011 

Ik kom net terug van een super vakantie in het Mitsis Ramira Beach resort met me vriendin en kennissen. Hotel wordt heel goed schoon gehouden, dagelijks zie je het personeel alles goed schoonmaken. Eten is ook echt heel goed en gevarieerd. Bestek was heel soms op, maar dat werd altijd snel aangevuld als het op was. Het resort ligt in een leuke omgeving met restaurantjes, winkels en winkelstraatjes. Entertainment team is leuk en houd de kinderen (van jong tot oud) de hele dag bezig.


Ramira Beach , USA 4.8 5.0 5 5 Ik kom net terug van een super vakantie in het Mitsis Ramira Beach resort, het animatie team (mickey etc) waren echt geweldig. Bedankt voor alles.

Beoordeling toevoegen


Beoordeling toevoegen
* Required Field

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Neckermann
v.a. € 499 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen